Advertisement

Podhajska Ubytovanie S Bazenom - Dolný vadičov (v rekreačnej oblasti) residence ladonhora ponúka štýlové ubytovanie počas celého roka.

Podhajska Ubytovanie S Bazenom - Dolný vadičov (v rekreačnej oblasti) residence ladonhora ponúka štýlové ubytovanie počas celého roka.. Chata s bazénom a celkovou kapacitou objektu pre 8 osôb. Vila hermína je penzión s bazénom len 4 kilometre od termálneho kúpaliska podhájska. Ubytovanie u michala sa nachádza v známej obci podhájska pri letnom kine, neďaleko termálneho kúpaliska. Tento pobyt is užilo už 213 ľudí. Na skok od termálního koupaliště podhájska.

Vyskúšajte liečivé účinky termálnych kúpeľov podhájska a ubytujte sa v penzióne pulse s výhľadom na okolité lesy. 1 noc 10 spální 10 kúpeľní. Ideální poloha chaty, jen 400 metrů od termálního koupaliště podhájska, vám zajistí vynikající dovolenou se záruko. Ponúkame ubytovanie v pokojnom a príjemnom prostredí obce trávnica. Vila hermína je viacúčelové zariadenie neďaleko termálneho kúpaliska podhájska.

Najlepsie Hotely S Bazenom V Oblasti Nitriansky Kraj Slovensko Booking Com
Najlepsie Hotely S Bazenom V Oblasti Nitriansky Kraj Slovensko Booking Com from cf.bstatic.com
Zákazníci zlavomat.sk ušetrili 144 358 354 € nákupom 6 348 071 voucherov a tieto čísla rastú každým dňom. Šúdio má kompletne zariadenú kuchynku, sociálne zariadenie tv so sat , klimatizáciu a vlastnú terasu. Zimná turistická sezónna 2 bazény. 2 noci 6 ložnic 3 koupelny. Penzión energy ii ( pohľad z kúpaliska ) penzión energy ii sa nachádza cca 200 m od penziónu energy i, v tesnej blízkosti zimného vstupu do termálneho kúpaliska (cca 30 m). Chata s bazénom a celkovou kapacitou objektu pre 8 osôb. Súčasťou objektu je aj pohostinstvo, sála a bar. V celom objekte je dostupné bezdrôtové wifi.

Ubytovanie s bazénom za výhodnú cenu!

Ubytovanie vhodné pre rodiny s deťmi. Ubytovanie s bazénom chata s bazénom? Chata s bazénom a celkovou kapacitou objektu pre 8 osôb. Tento pobyt is užilo už 213 ľudí. Stylová apartmánová chata janka se nachází pod lesem, na okraji známé obce podhájska. Penzión energy ii ( pohľad z kúpaliska ) penzión energy ii sa nachádza cca 200 m od penziónu energy i, v tesnej blízkosti zimného vstupu do termálneho kúpaliska (cca 30 m). Ubytování je od termálu vzdáleno cca 900 metrů. Chaty s bazénom na slovensku. Pri recepcii je k dispozícii počítač s intenetovým pripojením. Ubytovanie s bazénom priemerné hodnotenie využitých ponúk z kategórie ubytovanie s bazénom je 4,5 z 5 hviezdičiek. Ideálna dovolenka pre rodinu s deťmi. Ubytovanie u michala sa nachádza v známej obci podhájska pri letnom kine, neďaleko termálneho kúpaliska. Šúdio má kompletne zariadenú kuchynku, sociálne zariadenie tv so sat , klimatizáciu a vlastnú terasu.

Tento pobyt is užilo už 213 ľudí. Vila hermína je penzión s bazénom len 4 kilometre od termálneho kúpaliska podhájska. 2x wc 1x kúpelňa kuchyňa: Vila hermína sa nachádza v obci trávnica asi 4 km od termálneho kúpaliska podhájska. Pochutnáte si na raňajkách či polpenzii, kúsok sú tiež termálne kúpele podhájska a v lete využijete bazén.

Termalne Kupalisko Podhajska Sorger Sk
Termalne Kupalisko Podhajska Sorger Sk from www.sorger.sk
Zimná turistická sezónna 2 bazény. Vyskúšajte liečivé účinky termálnych kúpeľov podhájska a ubytujte sa v penzióne pulse s výhľadom na okolité lesy. Dolný vadičov (v rekreačnej oblasti) residence ladonhora ponúka štýlové ubytovanie počas celého roka. V tichom prostredí s bazénom. Niektoré izby disponujú pripojením na internet. V cene balíka chutná polpenzia a zľava do rímskych kúpeľov. Vila hermína je penzión s bazénom len 4 kilometre od termálneho kúpaliska podhájska. 2x wc 1x kúpelňa kuchyňa:

Ak sa ubytujete na niektorej z týchto chát, čaká vás aj bazén s príjemnou vodou.

Vila hermína je viacúčelové zariadenie neďaleko termálneho kúpaliska podhájska. Súčasťou objektu je aj pohostinstvo, sála a bar. V cene balíka chutná polpenzia a zľava do rímskych kúpeľov. Štýlová apartmánová chata janka sa nachádza pod lesom, na okraji známej obce podhájska. Na skok od termálního koupaliště podhájska. Ubytovanie u michala sa nachádza v známej obci podhájska pri letnom kine, neďaleko termálneho kúpaliska. Bazén, cistucko, kúpeľňa, vybavenie kuchyne, posedenie vonku, fitness telocvičňa, blízko ku kúpalisku ale aj do potravin a restauracii. Ponúkame ubytovanie v pokojnom a príjemnom prostredí obce trávnica. Šúdio má kompletne zariadenú kuchynku, sociálne zariadenie tv so sat , klimatizáciu a vlastnú terasu. Ubytovanie s bazénom za výhodnú cenu! Vyrazte s rodinou na južné slovensko a relaxujte, navštívte farmu alebo si užite jazdu v kočiari. Chaty s bazénom na slovensku. Rozsiahla záhrada s parkovou úpravou a bazénom vám zaručí chvíle relaxu a oddychu, ako aj miesto priateľského posedenia s možnosťou grilovania.

Vyrazte s rodinou na južné slovensko a relaxujte, navštívte farmu alebo si užite jazdu v kočiari. Zákazníci zlavomat.sk ušetrili 144 358 354 € nákupom 6 348 071 voucherov a tieto čísla rastú každým dňom. K dispozícii je záhradný plynový gril a pre deti detské ihrisko. Štúdio pre 2 osoby s bazénom cena : Ubytování s bazénem za výhodnou cenu!

Unterkunft Termalne Kupalisko Podhajska
Unterkunft Termalne Kupalisko Podhajska from de.megaubytovanie.sk
Ubytovanie v obci podhájska za skvelé ceny! V celom objekte je dostupné bezdrôtové wifi. Pochutnáte si na raňajkách či polpenzii, kúsok sú tiež termálne kúpele podhájska a v lete využijete bazén. Ubytování je od termálu vzdáleno cca 900 metrů. Návštevníkom je tu k dispozícii deväť letných bazénov s tobogánovým svetom a počas celého roku aj novovybudované. Vo veľkom sedacom bazéne sa môžete dokonale uvoľniť a na vlastnej koži pocítiť blahodárne účinky pravej termálnej vody z podhájskej na ľudský organizmus. Podhájska, v obci / v meste, pri kúpalisku. K dispozícii je vám 100 miest na sedenie, v bazéne je zabudovaná perlička, ktorá sa spúšťa pravidelne raz za hodinu po dobu 20 minút.

Penzión energy ii ( pohľad z kúpaliska ) penzión energy ii sa nachádza cca 200 m od penziónu energy i, v tesnej blízkosti zimného vstupu do termálneho kúpaliska (cca 30 m).

Ubytovanie s bazénom na slovensku. Letná turistická sezónna ponúka 10 bazénov s geotermálnou i s úžitkovou vodou. Ubytování je od termálu vzdáleno cca 900 metrů. Vila hermína je viacúčelové zariadenie neďaleko termálneho kúpaliska podhájska. Je situovaný čelnou stranou do areálu termálneho kúpaliska. Spoločenská miestnosť s posedením, krbom a tv. Ideálna poloha chaty, len 400 metrov od termálneho kúpaliska podhájska, vám zabezpečí vynikajúcu dovolenku so zá. Privátne ubytovacie zariadenie sa nachádza v novozámockom okrese v turisticky vyhľadávanej obci podhájska, známa vďaka svojmu termálnemu kúpalisku s liečivou geotermálnou vodou. Bazén, cistucko, kúpeľňa, vybavenie kuchyne, posedenie vonku, fitness telocvičňa, blízko ku kúpalisku ale aj do potravin a restauracii. 8,0 veľmi dobré 104 hodnotení. Ubytování s bazénem za výhodnou cenu! Tento pobyt is užilo už 213 ľudí. 2 noci 6 spální 3 kúpeľne.

Bazén, cistucko, kúpeľňa, vybavenie kuchyne, posedenie vonku, fitness telocvičňa, blízko ku kúpalisku ale aj do potravin a restauracii podhajska. Vo veľkom sedacom bazéne sa môžete dokonale uvoľniť a na vlastnej koži pocítiť blahodárne účinky pravej termálnej vody z podhájskej na ľudský organizmus.

Posting Komentar

0 Komentar